HOME             NFM             FOOD             DRINKS             HOTSPOTS             INSPIRATION            

maandag 22 april 2013

NeighbourFood Market meets Coffee BruHet was gisteren een heerlijke dag om naar NeighbourFood Market te komen. Met een fruitsapje in de ene hand en een verknipte pannenkoek in de andere was het prima vertoeven op het Westergasterrein. Binnen was er deze keer speciale aandacht voor koffie. Je kon sojalattes drinken, cold brew proeven en koffiedik kijken. 


Jeroen van Coffee Bru stond deze keer voor het eerst op NeighbourFood Market, maar het lijkt hem leuk om het vaker te doen. Hij probeert zich met zijn zaak te onderscheiden op het gebied van koffie en hoopt dat de bezoekers van NeighbourFood Market dit ook hebben kunnen proeven. 


Behalve thee, verschillende soorten koffie en homemade taart en cake, kun je bij Coffee Bru ook cold brew koffie bestellen. Cold brew wordt op een speciale manier gemaakt waardoor de extractie langer duurt, vertelt Jeroen. 'Hierdoor krijg je een volle koffie, maar tegelijkertijd is hij heel zacht omdat hij koud is.' Jeroen serveert de cold brew met slagroom en eventueel wat agave siroop, waardoor je een beetje een Irish Coffee-gevoel krijgt. Lekker!


Onder het label Monkey Chief heeft Coffee Bru ook haar eigen lijn thee. 'We maken onze producten het liefst zo veel mogelijk zelf, want dan weet je precies wat je verkoopt.' Mocht je Coffee Bru gemist hebben op de markt: de koffiebar van Jeroen bevindt zich aan het Beukenplein in Amsterdam Oost!