HOME             NFM             FOOD             DRINKS             HOTSPOTS             INSPIRATION            

dinsdag 27 november 2012

Zilt & Zalig

Neighbourfood market, oesters, zilt en zalig, fotografie

Neighbourfood market, oesters, zilt en zalig, fotografie

Neighbourfood market, oesters, zilt en zalig, fotografie


Elke week belichten we een deelnemer, sponsor of iemand die Neighbourfood Market mogelijk maakt. Deze week is dit de Oesterman van Zilt & Zalig.

Ultieme smaak beleving, mooie verhalen, alles wat je wilt weten over oesters en ook nog een hoop gezelligheid bij Zilt & Zalig. Marcus van Den Noord is oesterman en heeft samen met zijn vrouw het bedrijf Zilt & Zalig waarmee hij culinaire evenementen en food markten af gaat. Hij vertelt je van alles over de achtergrond van de oester, zijn leveranciers, over het teken dat ontstond in de tijd van de renaissance over het flirten met oesters en laat je ruiken en proeven.
Wat hij zo leuk vindt aan de Neighbourfood Market is de mogelijkheid tot samenwerking met andere standhouders en dat er een leuk publiek komt wat echt ge├»nteresseerd is. Wil je meer weten over het werk van Zilt & Zalig bezoek dan zijn website op zilt & zalig.nl, kom langs op de volgende Neighboufood Market of ga naar zijn pop up shop in de Amsterdamse Pijp die hij in december heeft met vis, oesters en wijn.