HOME             NFM             FOOD             DRINKS             HOTSPOTS             INSPIRATION            

woensdag 15 mei 2013

Heerlijk blog: Green Kitchen Stories

Korean Kimchi Wraps

Raw Chocolate Pistachio Cake

Rhubarb Strawberry Ice Cream

Green Kitchen Stories heeft de mooiste blog die ik ken. En niet alleen omdat ik hetzelfde thema gebruik voor mijn eigen blog ;) De fotografie is prachtig en je krijgt gelijk zin om alles te proberen wat zij koken!

David en Luise van Green Kitchen Stories plaatsen uitgebreide verhalen over wat ze meemaken die vaak een link hebben met wat ze gekookt hebben. Ze koken vegetarische en soms ook glutenvrije gerechten op basis van biologische en natuurlijke producten. David is art director van een tijdschrift en zorgt ervoor dat het eten verrukkelijk van de foto's afspat. Luise is bezig met voedingsleer en maakt de meeste dingen die je ziet, als ze niet samen koken.
Een interessante inslag die zij toevoegen is het geven van informatie over hoe het is om deze levens- en kookstijl te hebben bij het opvoeden van een klein kind. Ze hebben een dochter van 3, die dus ook vegetarisch en biologisch eet. Het is leerzaam om te lezen hoe David en Luise haar smaakpalet beïnvloeden door hun kookstijl, waardoor zij als driejarige van allerlei groente smult die je een ander kind van 3 wellicht niet eens zou voorzetten.
Maar ook als je geen kinderen hebt of andere mensen die beïnvloed kunnen worden door jouw levensstijl, is dit een prachtig blog om door te lezen. Zelf heb ik kort geleden hun recept voor notenmelk geprobeerd en staat deze raw chocola-pistache-munttaart nog op mijn lijstje om te maken.
Gezonde eyecandy, wat wil je nog meer?