HOME             NFM             FOOD             DRINKS             HOTSPOTS             INSPIRATION            

maandag 13 mei 2013

Rachel Khoo, the Little Paris Kitchen





Liefde op het eerste gezicht, het is mij niet vaak overkomen. En hoewel ik zeer gelukkig ben met mijn vent had ik toch direct een girl crush op de charmante Rachel Khoo. Deze Britse dame woont al 7 jaar in Parijs, waar ze een opleiding Patisserie  volgde aan het prestigieuze Cordon Bleu en haar idee pitchte voor een kookboek met typsiche Franse gerechten, maar dan met een twist a la Madam Khoo.



Haar boek ‘Little Paris Kitchen’ is vorig jaar verschenen en is een groot succes. De recepten uit dit boek zijn ook verfilmd en was in een zesdelige serie te zien op de BBC, the Little Paris Kitchen. De serie geeft een prachtig sfeerbeeld van Parijs, typische Franse gerechten in een modern jasje en het lieve kleine keukentje waar Rachel al dit lekkers maakt. En niet onbelangrijk, madame Khoo laat zien dat Frans koken niet moeilijk is en ook nog eens heel lekker.






Haar nieuwe boek wordt in september dit jaar verwacht en aan de sneak peeks te zien op haar blog belooft dit weer een boek met mooie recepten en prachtige sfeerbeelden van Frankrijk.



Een tripje Parijs op de agenda staan? Check dan ook deze pagina op de blog van Rachel Khoo voor haar favoriete adressen.