HOME             NFM             FOOD             DRINKS             HOTSPOTS             INSPIRATION            

donderdag 31 januari 2013

Vintage

vintage, vogel, online, roze, websites,
 vintage, vogel, online, roze, websites,


Het is echt winter met sneeuw en regen, heel erg fijn dus om voor het winkelen niet de deur uit te hoeven. Zelfs niet voor het scoren van fijne vintage producten.

Hierbij een lijstje van fijne vintage webshops waar wij nog wel eens een kijkje nemen.

- Bij Vintage Revival kun je de leukste meubels, vazen, kasten en servies vinden.
- Doortje vintage heeft naast 2 hele fijne winkels en een superleuke blog ook de beste vintage, met name uit de jaren '80.
- Een favoriet van Studio Jopie is zeker vintage winkel Froufrou's waar je prachtige schoenen, brillen en kleding kunt vinden met ook een fijne winkel in het Modekwartier in Arnhem. Zeker een bezoek waard, nu de Arnhemse stockdagen er aan komen met fijne workshops en sample sales.
- Attic Empire heeft sinds kort zijn eigen winkel geopend in Amsterdam en heeft ook een aparte sectie op de site met designer en collector's items om heel hebberig van te worden.

Heb je een grote portemonnee of droom je hier graag van, kijk dan eens bij Lucy in Disguise de vintage shop van zangeres Lily Allen die collector items verzamelt en deze verkoopt in haar winkel in London. En verkoopt Net a Porter niet alleen dure merken zoals Chloe en Valentino, ook bij hen kun je one of a kind vintage items scoren.

Houd je wel van lekker buiten zijn, dan zijn dit weekend weer de IJhallen en ook Kringloop de Locatie, een fijne partner van de Neighboufood Market die elke editie voorziet van leukste vazen, servies en banken heeft ook zijn deuren open.